top of page

OM OSS

Historik

Året var 1978 då Bo-Göran Dahlström, grundaren till Night & Day Miljö, för första gången öppnade dörrarna till Helsingborgs nya specialistbutik och lade därmed grunden till det som kommit att bli ett framgångsrikt familjeföretag. På den tiden låg butiken på Järnvägsgatan och sortimentet fokuserade främst på sängar och sovrum.

1993 flyttade butiken till de nuvarande lokalerna på Kullagatan 41, mitt i Helsingborgs city och på finaste shoppinggatan.

Sedan år 2000 drivs familjeföretaget av andra generationen, fortfarande med samma glöd och intresse för heminredning.

Under åren har sortimentet utvecklats och idag erbjuder butiken inredning för hela hemmet.
Vi har fortfarande en stor betoning på sovrummet och dess tillbehör, men hos oss hittar du idag även soffor, fåtöljer, matbord, accessoarer mm.


Vårt erbjudande
Vi vill gärna kalla vår stil för klassiskt modern. 
Med det menar vi att vi tillhandahåller klassiska produkter som skall kännas moderna under en längre tid.

Trenden de senaste åren är att accessoarerna har kommit att spela en allt viktigare roll vid heminredning. Med klassiska möbler som stomme blir accessoarerna det man skiftar efter säsong eller när man vill skapa förändring.

Accessoarer som t ex lampor, lyktor, plädar, kuddar och annat smått och gott handplockar vi från olika leverantörer, bl a genom kontakter på mässor runt om i Europa.

Textilier som sängkläder, badrockar och frotté är en annan passion vi har och gärna vill dela med oss av. 
Vad sägs om lyxiga satinlakan från Schweiz, härlig bomullspercale från Frankrike och Italien eller den marina östamerikanska stilen som vi längtar efter varje sommar.

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med ditt köp hos oss. Av den anledningen väljer vi noggrant ut våra leverantörer. 
Med en stark produktportfölj som bas bygger vi vårt erbjudande. Målsättningen är att erbjuda våra kunder en personlig service, att vara inspirerande och erbjuda produkter av högsta kvalitet.

Vi är mycket stolta över, att sedan etableringen av butiken 1978, fått förtroendet att förgylla så många vackra hem. 

Hos oss skall du känna dig som hemma! 
Varmt välkommen till butiken!

/Marie Bohman med personal

bottom of page