top of page
Inredda sovrum

VARUMÄRKEN

Vår målsättning är att erbjuda våra kunder ett brett utbud av produkter som ligger i tiden, håller en hög kvalitet och är prisvärda. Vi vill helt enkelt att en vara som du köper hos oss skall hålla länge och att du alltid skall känna att den är utvald med omsorg. Därför är det en självklarhet för oss att kontinuerligt se över våra samarbetspartners och leverantörer.


Har du frågor om en specifik leverantör eller produkt är du varmt välkommen att kontakta oss.
Du kan även klicka dig fram till leverantörens egna webbplats genom att klicka på pilarna nedan.

CARPE DIEM BEDS

En av Sveriges främsta sängproducenter. Varje komponent i sängarna tillverkas av material med högsta kvalitet.
Allt är noga utvalt.

CHALLIÈRES PARIS

Mycket spännande och personliga lampor. Kända t ex för sina speciella lampor med fåglar och andra säregna motiv.

JONATHAN ADLER

Ett spännande designföretag

som strävar efter att skapa luxuös, spännande och genomtänkt inredning, men med glimten i ögat.

DESIGNERS GUILD

Från den brittiska designern Tricia Guild kommer ett fantastiskt utbud av färgsprakande sängkläder, plädar och härliga kuddar i siden och sammet.

SCHLOSSBERG
 

Lyxiga sängkläder av satin med en extra lyxig touch. Tillverkas i Schweiz med största nogrannhet utifrån handritade designmönster..

EQUIFORM

Svenskt hantverk och stil som inspirerats av ett "modern urban" Sverige. Med sin Dalahästtavla, i flera olika utföranden, ger du ditt hem personlighet.

DUX

Familjeägt svenskt företag med ergonomiska sängar av högsta kvalitet. Tillverkar även möbler som soffor, fåtöljer och bord.

ZUCCHI BASSETTI

Ett italienskt textilföretag med traditioner ända tillbaka till 1830-talets Milano, skapar idag textilier för alla delar av hemmet av högkvalitativa material.

STACKELBERGS

Den röda tråden i företaget är att erbjuda varumärken med en grön profil, utan att tumma på kvalitet. Pryd och dekorera hemmet med ett gott och grönt samvete. 

BAOBOB
COLLECTION

Med ett ursprung från afrikanska Tanzania, med starka färger och dofter, har Baobobs kollektioner fått sina originella karaktärer.
 

FOGIA

Möbler med egen identitet och Skandinavisk design. Möbler och inredningar tillverkas i egen fabrik där klassiskt hantverk kombineras med modern teknik.

MILLE
NOTTI

Specialiserar sig på sovrum och badrum med klassiska, stilrena och moderna kollektioner. Etiskt producerat i Europa av högsta kvalitet.

BALMUIR

Finsk heminredning, för hela hemmet, tillverkad av naturmaterial med ett gediget hantverk. Produkterna är designade för att skapa glädje.

CHHATWAL & JONSSON

Med en romantisk framtoning, djupt rotad i en svensk och indisk kultur, vill man skapa textilier med ett uttryck inspirerat från de två kulturerna.

NOCTURNALS

Som ett sub-varumärke till det danska företaget The Organic Sheep, erbjuds exklusiva och skräddarsydda möbler med ett unikt uttryck. 

ZLAMP

Svenskproducerade lampor, designade av Lars Bessfelt, med en karakteristisk tidlös design och lampskärmar som ger mycket ljus utan att blända.

SKOGSBERG & SMART

Sedan 2008 har företaget skapat vågade och lyxiga accessoarer för hemmet. Tillverkning sker i Bohemiai Tjeckien, känt för sina duktiga glasblåsare.

LEATHER

MASTER

Ett svenskt företag som tillverkar produkter för professionell material- och möbelvård, vars expertis sträcker sig över läder, textil och trä.

STOCKAMÖLLAN

På 1920-talet köpte företaget ett världspatent på däckstolen från Amerika. Produkten har sedan dess utvecklats och präglas av ett genuint hantverk.

VIPP

Förvaringslösningar med tidlös dansk design. 1939 kom den kända pedalhinken, sedan dess har VIPP fortsatt introducera massor av spännade produkter.

GANT
HOME

Sängkläder, plädar, kuddar, accessoarer etc med inspiration från den amerikanska östkusten. Unna dig en inredning i New England-stil.

ARDMORE

Genom förstklassigt råmaterial och modern tillverkning skapar, designar och producerar man soffor och stolar med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

MISSONI HOME

Härlig italiensk frotté med en mycket kreativ stil. Med det karakteristiska zig zag och randmönstret skapar du garanterat ett personligt badrum.

ARTWOOOD

Erbjuder ett brett utbud av inne- och utemöbler i trä, rotting och skinn. Massor av spännande kombinationer av möbler och accessoarer.

SITS

Med 20 års erfarenhet av utveckling, design och produktion av möbler har SITS hunnit skapa ett fantastiskt sortiment av högsta kvalitét.

OGLAND

Världens skönaste sängkläder? Alla sängkläder är tillverkade av 100% ekologisk egyptisk bomull, där varje detalj granskas för att skapa ultimat kvalitet.

THG HOME
& INTERIOR

En svensk importör av uttrycksfulla möbler, inredning, dekoration och belysning.

STOFF

Danska Stoff har introducerat den ikoniska ljushållaren Nagel på nytt och tar nu dessa fina produkter in i våra hem igen.

KRISTENSEN & KRISTENSEN

Tillverkare av danska designmöbler sedan 20 år tillbaka. Erbjuder fasta produktserier samt möjlighet till personliga möbler tillverkade efter ditt behov.

PELLE VÄVARE

Svenskt textilföretag som designar och tillverkar morgonrockar och sängkläder av högsta kvalitet.

ÖRSJÖ BELYSNING

Från den småländska orten
Örsjö kommer dessa belysningsprodukter kännetecknade av hög funktionalitet och design.

LEXINGTON COMPANY

Är din stil klassisk eller mer modern? I Lexingtons Home Collection hittar du alltid något som passar just din livsstil.

OX DENMARQ
 

Dansk designtradition i en spännande kombination av danska och spanska hantverkare. Resultatet är en serie av unika produkter av läder och marmor.

WATT & WEKE

Stort sortiment av svenskdesignad belysning, lamp-skärmar och spännande heminredning. Kvalitetsprodukter med fokus på lantlig romantik och jul.

CLASSIC COLLECTION

Det allra bästa från klassisk skandinavisk design och de senaste trenderna inom textildesign, tillverkat av hållbara och högkvalitativa material.

KONST-HANTVERK

Ett gediget hantverk med tillverkning i över hundra år. Lampor av hög kvalitet som håller
i längden.

ETHNICRAFT

I mer än 25 år har Belgiska 
Etnicraft tillverkat genuina och moderna möbler med en ambition om att dem skall håll över lång tid.

bottom of page